Acasa
Domenii Web
Gazduire Web, Webhosting
Web Hosting Reseller, Reseller Domenii
Servere Linux, Servere Windows, Servere Dedicate
WebDesign, Design Site, Design Web
Administrare Severe, IRC Hosting, Promovare Web & SEO, IRC Hosting
Termeni si Conditii
Termenii si conditiile de utilizare ale serviciilor Host4All.Ro.
 
 1. Comenzi si plati
 2. Suport tehnic
 3. Returnarea fondurilor
 4. SPAM si Unsolicited Commercial Email (UCE)
 5. Adrese IP
 6. Traficul si spatiul utilizat
 7. Sistemul si Securitatea Retelei
 8. Raportarea violarii termenilor si conditiilor de utilizare
 9. Dispozitii finale

Host4All.Ro - denumeste in continuare pe:

Host4All.Ro

PRESTATORUL serviciilor de gazduire, reseller, servere dedicate si colocare care pot fi contractate prin www.Host4All.Ro

Prezentul document defineste cadrul in care Host4All.Ro este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor sai. Prezentul document reprezinta un acord intre Host4All.Ro si clientii sai, astfel incat utilizarea serviciilor oferite de Host4All.Ro presupune acceptarea si conformarea la prezentii Termeni si conditii de utilizare.

Host4All.Ro este de acord sa furnizeze servicii clientilor. Toti clientii si utilizatorii serviciilor Host4All.Ro fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor furnizate de Host4All.Ro presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare.

Host4All.Ro prin intermediul acestor termeni si conditii interzice folosirea serviciilor in activitati ilegale. Clientii vor fi de acord ca Host4All.Ro sa furnizeze informatii despre ei(inclusive IP-urile allocate,informatii despre contul clientului, etc.) autoritatilor care investigheaza incalcarea securitatii sistemelor sau retelelor altor site-uri, inclusiv cu autoritatile care investigheaza fapte penale. Utilizatorii care incalca securitatea sistemelor sau retelelor pot fi trasi la raspundere prin procese civile sau penale. In acest sens ne rezervam dreptul de a inchide definitv contul clientului fara o notificare prealabila.

Clientul recunoaste faptul ca serviciile furnizate de Host4All.Ro, precum si preturile aferente i-au fost communicate.Deasemenea clientul este constient ca Host4All.Ro poate schimba specificatiile si preturile serviciilor furnizate.

1. Comenzi si plati:

Orice comanda se va face online pe pagina web www.Host4All.Ro. Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Host4All.Ro nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete. Dupa finalizarea comenzii se trimite in mod automat o factura proforma catre adresa de email introdusa in formular. Factura contine toate informatiile necesare efectuarii platii si este disponibila online in contul de client. Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate. Toate facturile proforma se vor trimite prin email. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii proforma in avans in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii. Dupa efectuarii platii si incasarea banilor, factura fiscala se va trimite prin intermediul serviciilor postale.

Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont dupa trecerea a 5 zile de la data scadentei daca plata nu a fost efectuata sau nu s-a anuntat incapacitatea temporara de neplata a clientului si discutarea unui aranjament in acest sens. Orice prelungire a termenului de plata este la discretia noastra.

Clientii au dreptul la rambursul integral pentru serviciile oferite in termen de 30 zile de la plasarea comenzii. Clientii sunt rugati sa solicite acest lucru printr-un emai. Mesajul trebuie sa contina datele de identificare ale clientului, motivele pentru care solicita returnarea banilor, precum si informatiile necesare efectuarii acestei operatiuni. Plata garantiei de rambursare va fi facuta in termen de 30 de zile de la data primirii cererii de rambursare. Plata pentru inregistrarea domeniilor nu este rambursabila.Deasemenea taxele de setup nu sunt returnabile In cazul solicitarii de ramburs pentru serviciile de hosting pretul domeniului fara gazduire se scade din suma totala. Aceasta regula se aplica si pentru clientii care au primit domeniul gratuit sau o anumita reducere in urma unei oferte promotionale.

Politica de returnare a fondurilor nu se aplica la domenii, servere dedicate/virtuale/colocare si licente.

Garantia de rambursare nu se aplica daca s-a incalcat acesti termeni si conditii. Dupa expirarea perioadei de 30 zile nu se ramburseaza plata pentru platile efectuate lunar.
Pentru inchiderea contului se va face o cerere catre departamentul comercial cu cel putin 15 zile inainte de urmatoarea facturare

^ sus

2. Suport tehnic:

Host4All.Ro ofera suport tehnic gratuit tuturor clientilor pentru a asigura buna functionare a serviciilor oferite. Suportul tehnic este limitat la aria noastra de expertiza.Oferim suport in ceea ce priveste serverul dumneavoastra si functionarea lui fizica. Nu oferim suport tehnic pentru aplicatii ca si:cgi programming, html, etc., deasemenea nu oferim nici un fel de suport pentru clientii dumneavoastra. Suportul poate fi cerut deschizand un support ticket prin intermediul Centrului de Asistenta, daca exista alte intrebari raspunsurile pot fi gasite si in sectiunea Intrebari Frecvente, va sfatuim sa incercati acolo prima data.

^ sus

3. Returnarea fondurilor:

Host4All.Ro se obliga sa returneze in totalitate sumele platite de clienti in urmatoarele conditii:

 • returnarea fondurilor se face in primele 30 de zile , dupa aceasta perioada fondurile nu se mai returneaza;
 • returnarea fondurilor se face in urma unei cereri scrise de catre contractant in care sa se specifice explicit motivul;

Politica de returnare a fondurilor nu se aplica pentru:

 • inregistrarea de domenii;
 • achizitionarea certificatelor SSL;
 • inchiriere de servere dedicate;
 • clientul a abuzat de serviciile noastre;
 • clientul a incalcat termenii si conditiile de utilizare;
 • clientul a depasit perioada de 30 de zile.

^ sus

4. SPAM si Unsolicited Commercial Email (UCE):

Host4All.Ro are toleranta zero fata de trimiterea de Unsolicited Commercial Email (UCE) sau SPAM prin intermediul retelei noastre. Acest lucru inseamna ca utilizatorilor sau clientilor nostri le este interzis sa foloseasca, sau sa le permita altora sa foloseasca, reteua noastra pentru a utiliza Unsolicited Commercial Email(UCE) sau SPAM. Clientilor le este interzisa gazduirea de site-uri si informatii carora le este facuta reclama prin UCE din alte retele.Violarea acestor conditii poate duce la severe penalitati, inclusiv oprirea furnizarii serviciilor.

Spamming se refera la actul de a trimite, asista sau consimti la trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate prin Internet, catre o adresa care nu a solicitat si a confirmat in mod expres dorinta de a primi aceste mesaje. Aceasta include, dar nu se limiteaza la trimiterea de anunturi comerciale(reclame), cereri caritabile, petitii pentru semnaturi, sondaje de opinie, oferte promotionale, etc. SPAM-ul include, dar nu se limiteaza la, orice forma de transmitere a informatiilor bazata pe Internet, cum ar fi e-mail, transmisii fax prin Internet sau telefonie prin Internet.

In cazul unei notificari in ceea ce priveste incalcarea politicii despre SPAM, vom initia o investigatie in termen de 48 de ore de la primirea notificarii. In timpul derularii investigatiei accesul clientului la retea va fi restrictionat pentru a preveni viitoare violari.Daca clientul este gasit vinovat de incalcarea politicii SPAM vom restrictiona, suspenda sau inchide definitiv contul clientului, deasemenea ne rezervam dreptul de a-l actiona in instanta de judecata pentru a recupera toate costurile aferente investigatiei si vom anunta autoritatile competente daca credem ca activitatile sunt de natura penala.

Prima violare a acestei politici impotriva SPAM-ului va rezulta o penalizare de 250EUR si considerarea contului pentru a fi suspendat La a doua violare va rezulta o penalizare de 500EUR si inchiderea imediata a contului. Clientii care incalca aceste conditii sunt in prealabil de acord cu aceste penalitati.

Important:

Orice client care gazduieste site-uri sau servicii pe serverele lor care suporta SPAM sau din cuza caruia un IP alocat de Host4All.Ro apare in vreo baza de date despre SPAM, va duce la deconectarea serverului. De asemenea este interzisa gazduirea de servicii IRC, streaming video si audio, bouncere (bnc, psyBNC, etc) sau roboti IRC (EMECH, Eggdrop, DarkBot, etc). Reconectarea va fi facuta dupa ce indepartarea tuturor materialelor interzise de prezentul contract. Orice server sau cont vinovat de o a doua incalcare a acestor conditii va fi scos permanent din reteaua noastra fara o notificare prealabila.

De asemenea este interzisa utilizarea urmatoarelor scripturi pe serverele noastre:

 • UltimateBBS;
 • IkonBoard;
 • Toate versiunile de forum YABB;
 • Scripturi pentru proxy;
 • Scripturi pentru IRC;
 • Anonimizator;
 • Chat room-uri, fara a include scripturile standard din panoul de control;
 • PhpShell si scripturi similare pentru executarea de comenzi;
 • FormMail.

^ sus

5. Adrese IP:

Daca alocam unui client o adresa IP dreptul de a folosi acea adresa de IP ne apartine doar noua si clientul nu va avea dreptul sa foloseasca aceea adresa IP doar in conditiile acestui document.Vom mentine controlul si dreptul de proprietate asupra adreselor IP alocate clientilor, si ne rezervam dreptul de schimba si inchide orice adresa IP.

^ sus

6. Traficul si spatiul utilizat:

Clientul este de acord ca traficul si spatiul din pachetul comandat sa nu fie depasit. Contul clientului va fi monitorizat de catre noi Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse, vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat cu informarea prealabila a clientului, pentru a mentine buna functionare a serverului. Ne rezervam dreptul de a actiona in aceeasi maniera daca traficul depaseste pe cel din pachetul comandat. Aceasta poate include,dar nu se limiteaza la:taxarea traficului aditional, deconectarea sau suspendarea contului, oricare dintre aceste masuri sunt la discretia noastra. Daca vor fi luate masuri impotriva clientului acesta nu este indreptatit sa ceara o rambursare a banilor platiti, indiferent de serviciul utilizat.

Host4All.Ro supravegheaza respectarea celor de mai sus prin monitorizarea rapoartelor despre resursele utilizate.

^ sus

7. Sistemul si Securitatea Retelei:

Clientii nu pot utiliza reteaua Host4All.Ro pentru a incerca sa evite autentificarea sau sa pacaleasca securitatea oricarei gazde, retele sau oricarui cont. Aceasta include: accesarea datelor care nu sunt destinate clientului, logarea la un server sau la un cont pentru care clientul nu are accesul autorizat, spargerea parolelor, verificarea securitatii altor retele cautand slabiciunile sau incalcarea altor politici de securitate. Clientii nu au dreptul de a incerca sa impiedice sau sa opreasca serviciul oricarui utilizator, gazda sau retea. Aceasta include,dar nu se limiteaza:atacuri de tipul denial of service, mail bombing sau alte incercari deliberate de a bloca o gazda sau o retea.

Host4All.Ro va coopera cu autoritatile care investigheaza incalcarea securitatii sistemelor sau retelelor altor site-uri, inclusiv cu autoritatile care investigheaza fapte penale.

Utilizatorii care incalca securitatea sistemelor sau retelelor pot fi trasi la raspundere prin procese civile sau penale.

Orice beneficiar al serviciilor oferite de Host4All.Ro este raspunzator pentru activitatile propriilor utilizatori si, prin acceptarea utilizarii serviciilor Host4All.Ro, este de acord sa asigure aderarea propriilor utilizatori la aceasta. Reclamatiile referitoare la utilizatorii unui beneficiar Host4All.Ro vor fi redirectionate catre administratorul beneficiarului pentru a lua masuri. Deasemena nu ne vom asuma responsabilitatea in ceea ce priveste monitorizarea activitatilor pe internet sau daca un utilizator al beneficiarului incalca aceste termene si conditii.

Orice utilizator despre care noi consideram ca a incalcat acestor termeni si conditii, va primi un email, notificandu-l despre acceasta incalcare. Servicul utilizat poate fi temporar suspendat, acest lucru fiind la discretia noastra. A doua violare a acestor termeni si conditii, va conduce la suspendarea imediata sau inchiderea definitiva a contului utilizatorului fara o notificare prealabila.Host4All.Ro isi rezerva dreptul de a intrerupe furnizarea serviciilor si/sau de a actiona in vederea opririi actiunilor clientului ,dupa cum va socoti de cuviinta, daca acestea cauzeaza pagube teritilor pe internet. In unele cazuri vom incerca sa va contactam inainte de a lua orice masura.

Toate serviciile oferite trebuie folosite in mod legal. Transmisia, stocarea sau prezentarea oricarei informatii ce intra in conflict cu legea este interzisa. Acest lucru,se refera,dar nu se limiteaza la materiale care: incalca drepturile de autor, care noi le consideram obscene sau amenintatoare. Clientul este de acord ca este singurul responsabil de folosirea abuziva a oricarui serviciu oferit avand ca efect orice daune.

Este interzisa stocarea sau prezentarea sub orice forma a materialului pornografic pe serverele noastre. Aceasta include site-uri care au continut sexual sau au legaturi spre alte site-uri cu material pentru adulti. Este de asemenea interzisa promovarea activitatilor ilegale sau prezentarea unor informatii potential daunatoare serviciilor noastre sau a altor calculatoare conectate la internet. Legaturi spre astfel de site-uri sunt de asemenea interzise.

Exemple de informatii inacceptabile, site-uri sau legaturi spre site-uri care contin:

 • Programe piratate, programe sau arhive de hackeri/crackeri;
 • Site-uri Warez;
 • Muzica sau programe nelicentiate (mp3, ...);
 • Material pornografic;
 • Nu acceptam site-uri de banner exchange, surf-bar, torrent-hosting, topuri siteuri;
 • Nu acceptam nici siteuri care incarca prea mult serverul si folosesc prea multe resurse prin scripturile folosite. In aceasta categorie se includ si siteurile care folosesc scripturi setate sa ruleze permanent (scripturi folosite la unele jocuri online).

Clientul are responsabilitatea de a actualiza informatiile de contact din panoul de control, panoul de client si datele de facturare, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare. Deasemenea este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile. Daca exista orice dubiu in acest sens clientul trebuie sa modifice sau sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand echipa de asistenta. Clientul are obligativitatea de a mentine actualizate la ultima versiune scripturile comerciale sau gratuite folosite pe server. Clientul este singurul responsabil pentru continutul datelor sau folosirea datelor stocate pe serverul/contul sau.

^ sus

8. Raportarea violarii termenilor si conditiilor de utilizare:

Host4All.Ro cere tuturor clientilor si utilizatorilor serviciilor sale sa ne informeze imediat cu privire la orice incalcare a acestor termene si conditii.Daca este posibil va rugam se ne furnizati urmatoarele informatii: adresa IP folosita pentru a se comite incalcarea termenilor si conditiilor; ora si data cand s-a comis incalcarea;un email cu orice alta informatie disponibila despre cel ce a violat aceste termene si conditii.

Raportarea abuzurilor se face la urmatoarea adresa de email: Contact@Host4All.Ro.

^ sus

9. Dispozitii finale:

Orice abuz catre personalul nostru sau catre administratorul retelei noastre, limbajul neadecvat sau orice lucru pe care noi il consideram ofensator poate conduce la suspendarea contului clientului si inchiderea definitiva fara o notificare prealabila si fara rambursarea sumei platite pentru pachetul contractat.

Toti clientii si utilizatorii serviciilor Host4All.Ro fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor furnizate de Host4All.Ro presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare.

Host4All.Ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web. De asemenea, Host4All.Ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, atunci incetati utilizarea serviciilor furnizate de Host4All.Ro.

^ sus

   
Servicii Web CLUJ